این عصاره‌ شگفت‌انگیز خاطره قیمه نذری را زنده کرد 
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۱۷۱۸۳
تاریخ انتشار: 2024 June 26    -    ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
 ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.
 ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.
 
در میان نکات و ترفندهایی که برای خوشمزه شدن خورش قیمه نذری و رستورانی باید بدانید طرز تهیه عصاره خانگی خورشت قیمه از اهمیت ویژه ایی برخوردار است.
 
این عصاره‌ شگفت‌انگیز خاطره قیمه نذری را زنده کرد 
 
ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.
 
مواد لازم عصاره خورشت قیمه
 
چوب دارچین ۱ عدد
 
هل ۳ عدد
 
زنجبیل یک تکه کوچک
 
زعفران به میزان لازم
 
برای تهیه این عصاره خورشت خانگی و فوق العاده باید یک تکه زنجبیل را با چوب دارچین و هل با آب جوش دم کنید.
 
بعد از دم شدن کامل این ترکیب، از صافی رد کرده و با زعفران دم شده مخلوط کنید.
 
عصاره شما آماده است؛ داخل خورشت ریخته و عطر قیمه را درست مثل قیمه های نذری، مطبوع کنید.
 
نمناک
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv